Tabouleh

Opskrift Tabouleh salat Bulgursalat fra mellemøsten

Ingredienser

1 kop bulgur
3-4 tomater
2-3 forårsløg
Saften fra 1 citron
1 bundt persille
¼ kop Olivenolie
3-4 blade frisk mynte
Salt

Tillykke, takket være googles autofuldførelse lykkedes det endda dig, at taste tabouleh korrekt og finde frem til denne her opskrift. Tabouleh minder meget om kisir. Kisir er meget nemmere at stave til, men nu hvor det lykkedes dig at stave til tabouleh, så klik endelig ikke væk fra denne her opskrift. Tabouleh er en bulgur salat stammende fra Syrien og Libanon.

Skyl bulgur under vandhanen. Kom rigeligt vand i en gryde med salt og bring det til kog. Hæld bulguren i vandet og skru ned for varmen. Lad det simre i 10 minutter og lad det efterfølgende stå og trække i 10 minutter. Hæld det overskydende vand fra.
Skær tomater og forårsløg i små stykker. Hak persille og myntebladene fint. Bland det hele med bulgur, olivenolie og citronsaften.
Kan serveres med andre retter fra mellemøsten.

0 kommentarer:

Faste læsere

Madblogstoppen

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP